Hlavní obsah

Úspěch v České Miss mi přinesl práci v Portugalsku, říká Jana Šišková

Jana Šišková promluvila o životě po umístění v České Miss 2018.Video: Kristýna Gregorová

 

Reklama

V letošním ročníku České Miss uspěla Jana Šišková, která získala i titul Miss Supranational 2018. A profesně se jí začalo velmi dařit. Sklízí jeden úspěch za druhým.

Článek

A to hlavně v zahraničí. „Díky umístění v České Miss jsem dostala práci v Portugalsku pro jeden světový e-shop, kde budu fotit pro nejprestižnější světové značky,” prozradila Jana. V Portugalsku  strávila už týden a nyní se tam chystá na měsíc. „Byl to první zkušební týden, kde jsem fotila pět dní. Jelikož se tam pracuje od pondělí do pátku a víkendy jsou volné. A tam si testovali, jestli umím pózy, jestli se jim se mnou dobře pracuje, jestli jsem rychlá, třeba i v převlékání. No a potom souhlasili, že mě tam chtějí na delší dobu.”

Modelčin přítel David jí prý vítězství v soutěži přál a nyní jí přeje i zahraniční cesty: „On je rád, že mám tu možnost. A vymysleli jsme to tak, že tam za mnou přijede. A budeme to mít v rámci naší dovolené, kterou jsme neměli možnost si užít. Možná občas, v určitých chvílích, by byl radši, kdybych dělala něco normálního, i když co to v dnešní době znamená normální práce. Ale jinak mi to moc přeje už od samého začátku, šel do toho se mnou a podporoval mě,” usmívá se Šišková s tím, že rozchod po Miss určitě nehrozí.

Jak vypadá taková práce v zahraničí a jak si Jana představuje svou budoucnost? To se dozvíte v úvodním videu.

Pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:

Doporučované