Hlavní obsah

„Už nemůžu, mám strach z vystupování,“ přiznala Beckhamová. Z velkého návratu Spice Girls zbývá pachuť

Podívejte se shrnutí informací o velkém návratu Spice Girls: Je bez Victorie a s pachutí.Video: Barbora Marková

 

Reklama

Velký návrat Spice Girs bude opravdu definitivně bez Victorie Beckhamové. Manželka známého fotbalisty na předávání cen People's choice definitivně vyloučila, že by se zúčastnila vzpomínkového turné skupiny. Zároveň také prozradila překvapivý důvod, proč už nechce s ostatními členkami vystupovat.

Článek

Podle posledních vyjádření to vypadá, že Victoria Beckhamová nechce znevážit svůj těžce vybudovaný status módní ikony. „Před mnoha lety jsem začala s bojem za ženskou sílu. Tahle myšlenka je stále aktuální a já teď mám tu moc pomáhat ženám skrz své modely,“ sdělila manželka známého fotbalisty během děkovně řeči, kdy získala cenu Fashion Icon.

Po nátlaku fanoušků znovu zopakovala, že na comebackové turné skupiny nepojede. „Mikrofon jsem už dávno pověsila na hřebík. A po pravdě, když přijdu na pódium, tak mám po takové době z toho mikrofonu strach.“

Strach mají také fanoušci, kteří se stále hlasitěji ptají, zda opravdu uvidí ty Spice Girls, které v devadesátkách tak milovali – s divokými kostýmy, extravagantními botami a hlavně nezkrotnou energií. Mel B, Mel C, Emma Buntonová a Geri Hornerová rozhodně dělají vše pro to, aby je nezklamaly. I když je nálada ve zbytku skupiny na první pohled skvělá i bez Viktorie, na povrch občas prosáknou i poněkud peprnější odpovědi na otázky, proč na turné vyrazí jen ve čtyřech.

„Jednou Victorie zdůraznila, že ji vlastně nikdo o návrat nepožádal,“ rozohnila se Mel C. během rozhovoru v The Jonathan Ross Show. Geri Hornerová se pak snažila celé vyjádření zmírnit. „Ale ne, já jsem se jí zeptala před tím, než jsme oznámily, že se vracíme a ona řekla: Však víš, že názor nezměním. A řekla, že už se prostě vrátit nikdy nechce.“

Mel B byla ještě o něco ostřejší, do Beckhamové si rýpla při halloweenských oslavách, kdy se na párty modelky Heidi Klumové převlékla právě za Victorii. V ruce pak držela celý večer ceduli s nápisem „Já na turné nejedu“.

Asi se není ani čemu divit. Nikdy nešlo o kamarádky z dětství, které pojila láska k hudbě a společné zážitky. Kapela byla sestavena uměle na základě inzerátu manažerské dvojice Boba a Chrise Herbertových, kteří měli v plánu vytvořit adekvátní konkurenci tehdy populárním chlapeckým skupinám. A povedlo se, mezinárodní slávu si uskupení získalo hned prvním singlem Wannabe. Vrchol kariéry pro Spice Girls znamenal rok 1997, kdy vyšla druhá deska Spiceworld, a kdy byly Spice Girls cenou Brit Awards korunovány královnami britského popu.

Comebackové turné začne 1. června příštího roku v britském Manchesteru a skončí v Londýně.

Celou reportáž si můžete pustit v úvodním videu. Najdete ho také v aktuálním vydání magazínu Slavní, který v Televizi Seznam můžete sledovat každou neděli od 21 hodin.

Reklama

Související témata:

Doporučované