Hlavní obsah

V budově slévárny bude odhalen nejžádanější kalendář světa

Na jaké události se dnes můžete těšit?

 

Reklama

Přehled očekávaných událostí v úterý 6. prosince

Článek

Známé osobnosti pomohou ohroženým a znevýhodněným dětem - četbou. Startuje totiž pátý ročník sbírky Čteme pro Kuře. Zapojí se třeba spisovatelé Jiří Dědeček nebo Ivana Peroutková.

Premiér Bohuslav Sobotka se setká s Kateřinou Sadílkovou, generální ředitelkou Úřadu práce České republiky. Řešit budou třeba dlouhodobě nezaměstnané.

V budově bývalé slévárny v Bubenči bude slavnostně odhalen nejžádanější kalendář světa Pirelli 2017. Fotograf Peter Lindbergh postavil před objektiv třeba Umu Thurmanovou nebo Nicole Kidmanovou.

Poslanci budou řešit kariérní řád učitelů a přerozdělování peněz mezi zdravotními pojišťovnami.

Pražská primátorka Adriana Krnáčová se zúčastní soutěže v pletení vánoček – Primátorčina vánočka.

Kandidát na prezidenta Michal Horáček vyráží do Olomouckého kraje – navštíví tam továrny i likérku a pobeseduje s občany.

Poslední nedodělaný úsek dálnice D8 je těsně před otevřením. A tak se Ředitelství silnic a dálnic pochlubí novinářům, kteří si mohou sami trasu projet.

Kapela The Tap Tap pokřtí novou knihu Ředitel autobusu a nové studiové album Noha na kolejích.

Polský nejvyšší soud bude řešit americkou žádost o vydání filmového režiséra Romana Polanského. Soud nižšího stupně loni řekl – nevydat. Polský ministr spravedlnosti ale celý proces znovu otevřel.

Německý ústavní soud rozhodne, jestli německá vláda při rozhodnutí o odklonu od jaderné energetiky postupovala v souladu s ústavou.

Reklama

Doporučované