Hlavní obsah

V Kadeřnictví jsem bohatá, nafoukaná panička, říká herečka Nela Boudová

Nechala by se Nela Boudová potetovat?Video: Dominika Nováková, Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Herečka Nela Boudová v současné době hraje hlavně v Divadle v Řeznické nebo v Rytířské, ale také v novém seriálu Stream.cz Kadeřnictví. V úterý byla hostem pořadu Slavní.

Článek

Jako malá žila Nela Boudová v NDR, protože tam její rodiče pracovali. Po přestěhování do Česka vedly její kroky na konzervatoř. Vždy chtěla být herečkou. „Svoji první roli jsem dostala v Karlových Varech u režisérky Jany Kališové, se kterou jsem dělala také Večer tříkrálový a shakespearovské slavnosti. Ty se budou hrát i letos,“ říká Nela Boudová.

Dostává podobné role. Nejčastěji ji režiséři obsazují do rolí komických a temperamentních žen. V divadle hraje ovšem i dramatické role. „Aktuálně hraji v Divadle v Řeznické a také v Rytířské. Tam jsme měli nedávno s Terezkou Kostkovou a Alešem Hámou premiéru komedie Můj největší kamarád. Je velmi úspěšná a neustále vyprodaná.“ Kromě divadel můžete Nelu Boudovou vidět i v seriálu Kadeřnictví na Streamu, kde hraje bohatou paničku.

A píše také knížky. „Před sedmi lety jsem napsala knížku Eliška a Korálníčci, pak ještě jednu dětskou knížku O víle Voněnce a dnes v noci jsem dopsala třetí knihu o holčičce, která nosí okluzor, to je korekce oka, aby nešilhalo. Já mám takovou holčičku v pěstounské péči, tak mě napadlo, že o tom napíšu.“

Jak těžký je pro Nelu Boudovou dabing a nechala by se potetovat? Podívejte se na úvodní video.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované