Hlavní obsah

V luxusním motoklubu, kde stojí členství dva miliony, si musíte pořídit i vilu za 130 milionů

Luxusní motoklub v Kalifornii opravdu není pro každéhoVideo: AP

 

Reklama

The Thermal Club je zařízení pro nadšené automobilové závodníky. Když chcete v tomto motoklubu jezdit, podmínkou je v něm i bydlet.

Článek

Luxusní automobilový klub The Thermal Club se nachází uprostřed kalifornské pouště blízko bohatého města Palm Springs. Za členství v klubu zaplatí zájemce 85 tisíc dolarů, tedy téměř dva miliony korun. Kromě toho si členové musí v rezortu zakoupit i vilu, která stojí od 3 do 6 milionů dolarů, tedy až 130 milionů korun. To však pro zájemce není žádná závratná částka, většina obyvatel vlastní 5 až 12 luxusních sportovních vozů. O ty se starají profesionální mechanici a pravidelně je zahřívají i instruktoři řízení.

„Thermal Club je nemovitost o rozloze 344 akrů se 4 závodními okruhy, přepychově vybavenými budovami a službami. Představte si co nejluxusnější golfové hřiště s klubem. Tak to je ono, navíc ještě na steroidech se závodními dráhami namísto golfových hřišť,” říká majitel rezortu Tim Rogers.

U každé vily je garáž pro dvacet aut. Mnohé z garáží zahrnují i herny, obývací místnosti, postele, televize a spoustu dalšího. The Termal Club je čerstvým vítězem mezi zařízeními pro motosporty na výstavě Expo v Kolíně nad Rýnem.

V resortu již stojí 19 na míru navržených vil s nejmodernějším vybavením. Ty nabízí pohled přímo na závodní dráhy. Dalších 24 vil bude dokončeno v blízké době. Zatím lidé koupili 70 z 268 dostupných pozemků.

Reklama

Související témata:

Doporučované