Hlavní obsah

V Mělníku se zřítil autobus ze srázu, tři lidé se zranili

Nehoda se stala na hlavním tahu mezi Mělníkem a Slaným před kruhovým objezdem u mělnického Nového mostu.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

aktualizováno •

V Mělníku ráno havaroval autobus, tři lidé utrpěli zranění. Autobus vyjel mimo silnici 16 u Nového mostu, zřítil se z vysokého srázu a dopadl na bok.

Článek

Příčinu a okolnosti nehody policisté vyšetřují, řekla ČTK mělnická policejní mluvčí Markéta Johnová. Místo je nyní průjezdné. Místo je přibližně od 13:00 bez komplikací průjezdné, havarovaný autobus už je vyproštěný.

Nehoda se stala na hlavním tahu mezi Mělníkem a Slaným před kruhovým objezdem u mělnického Nového mostu. Autobus prorazil svodidla, spadl ze zhruba desetimetrového srázu a převrátil se na bok. Kvůli vyproštění vozu museli hasiči odřezat jeden strom, na samotném vytažení se bude podílet i specializovaná firma. Na místě dopoledne pracovaly dva jeřáby. „Zhruba za hodinu a půl byl autobus otočený a vytažený nahoru," řekl mluvčí středočeských hasičů Petr Svoboda.

Při nehodě se podle mluvčí krajské zdravotnické záchranné služby zranili tři lidé. Dva utrpěli středně těžká zranění a jeden byl vážně zraněn na hlavě. Silnice byla kvůli vyšetřování nehody před 6:00 krátce uzavřena.

Reklama

Související témata:

Doporučované