Hlavní obsah

V roli moderátorky se cítím dobře, i tak jsem ale nejraději zpěvačka, říká Marta Jandová

Marta Jandová promluvila o novinkách v životě.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Marta Jandová má plné ruce práce. Už pár týdnů ji známe také jako moderátorku. V rádiu lidem radí v nejrůznějších situacích, v televizi zase po boku dalších hvězd českého showbyznysu baví diváky. Do toho stíhá připravovat novou desku a být na turné po Česku i Německu.

Článek

„Jako moderátorka se cítím docela dobře. V rádiu to je pro mě jednodušší, protože je jedno, jak vypadám, a vlastně jen mluvím. Pusa mi vždy dobře jela a lidé mi jen volají a já odpovídám. V televizi jsem trochu nervóznější, je tam víc věcí. Mám tam hosty, musím se víc připravovat, zpívat s nimi, je tam překvapení a další věci. Pusa mi vždycky jela,” popisuje Marta své moderování. I tak to ale pro zpěvačku není žádná novinka. Již před deseti lety měla svůj vlastní pořad na jedné německé televizi.

Právě u našich západních sousedů je Marta Jandová stále pracovně aktivní jako u nás. Se svojí německou kapelou Die Happy připravuje novou desku a je aktuálně na turné u nás i tam: „Koncertování mě moc baví. Ohlasy byly skvělé, pracujeme totiž na novém albu, to vyjde v únoru. Teď máme pauzu. Potom nás čekají další čtyři koncerty mezi Vánocemi a Novým rokem. Potom už budou festivaly jak s mojí německou, tak českou kapelou,” dodává zpěvačka.

Marta Jandová také během našeho rozhovoru prozradila, na jaký hudební nástroj se teď začala učit, a také promluvila o své dceři Marii, která v září nastoupila do první třídy. Více už v reportáži, která je součástí magazínu Slavní. Ten můžete sledovat každý všední den od 19:50 na Televizi Seznam.

Návod k naladění Televize Seznam najdete zde.

Reklama

Doporučované