Hlavní obsah

V sídle společnosti YouTube se střílelo, zemřel nejméně jeden člověk a čtyři byli zraněni

V sídle společnosti YouTube v Kalifornii se v úterý v noci střílelo. Ženu podezřelou z útoku našli místní policisté na místě mrtvou, zranila nejméně čtyři lidi.

Reklama

Článek

V sídle společnosti YouTube v Kalifornii v úterý v noci středoevropského času došlo ke střelbě. Místní policie se podle CNN domnívá, že střílela žena, kterou policisté na místě našli mrtvou. Zranila nejméně čtyři lidi.

Nemocnice v okolí ale potvrdily, že v souvislosti se střelbou přijímají přibližně desítku lidí, uvedla televize CBS News. Policie uzavřela okolí komplexu ve městě San Bruno a vyzvala lidi, aby se k místu nepřibližovali.

Podle některých zaměstnanců byla uvnitř budovy slyšet nejméně desítka výstřelů. Část lidí už policie evakuovala.

Svědek citovaný zmíněnou televizní stanicí popsal, že střelba začala přímo uvnitř sídla největšího světového videoportálu a že střelec zasáhl nejméně tři lidi.

„Když jsem byl u svého stolu, slyšel jsem výstřely a viděl lidi utíkat. Teď jsem zabarikádován v místnosti se spolupracovníky,“ napsal na Twitteru jeden ze zaměstnanců Vadim Lavrusik. O čtvrt hodiny později dodal, že již byli s kolegy evakuováni.

Reklama

Doporučované