Hlavní obsah

V zákulisí koncertu Lenny. Zpěvačky, která je zjevením české hudební scény

Backstage na koncertě LennyVideo: Mikuláš Pejcha

 

Reklama

Po festivalovém létě se zpěvačka vrátila na klubovou scénu. Natáčeli jsme v zákulisí Roxy.

Článek

Dva vyprodané pražské koncerty pro více než tisíc lidí byly pro Lenny a její tým potvrzením toho, jak široké publikum svou hudbou zasáhla. A jak kvalitní práci s kapelou odvádí.

„Nepřestávám za to být vděčná,“ řekla Lenny během rozhovoru pro Seznam Zprávy. „Vytvoříte nějakou ucelenou práci - třeba album - vyšlete to do světa a čekáte na reakci. A nejen, že je reakce dobrá, ale lidé vám to ještě potvrdí, protože přijdou na koncerty. Tohle je pro mě nejvíc.“

Show, kterou předvedla na dvou pražských koncertech, byla kvalitou srovnatelná se zahraničními umělci. Ostatně - Lenny má za sebou angažmá v zahraničí, kde na základě úspěchu jejího singlu Hell.O v italské hitparádě odehrála několik koncertů.

Dbala i na vizuální stránku. Tu pro Lenny zpracoval Matyáš Vorda z Mandrage. Světelné a vizuální zpracování vkusně doplnilo jednotlivé písně a vytvořilo výbornou atmosféru.

Jak to na koncertě vypadalo, se můžete podívat v úvodním videu.

Lenny v roce 2016 vydala své debutové album Hearts a od té doby stihla dvě klubová turné, aby se letos po festivalovém létě zase do klubů vrátila. Svou kariéru odstartovala v roce 2013 vydáním prvních EP All My Love a Fighter.

Reklama

Doporučované