Hlavní obsah

Václav Vaňura: S přezdívkou Láska to nemám jednoduché. Když tak kluk osloví holku, hned se otáčím i já

Václav „Láska" Vaňura a Jaromír Nosek se znají už čtyři roky. Klipy spolu točili několikrát.Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Zpěvák Václav Vaňura alias Láska spojil síly s hercem Jaromírem Noskem. Láska napsal novou píseň a Jaromír si zahrál ve videoklipu. Oba v klipu hráli sami sebe. Seznámili se před čtyřmi lety při natáčení.

Článek

„V tomhle klipu Míra hraje svůdníka, který nám sebere holku, kterou jsme všichni milovali,” popisuje Láska. Začínal jako kytarista a doprovodný zpěvák v kapele zakázanÝovoce. „Ta se rozpadla. Pak jsme měli kapelu Ovoce a ta se rozpadla také. Proto jsem se dal na sólovou dráhu.”

Jeho přezdívka Láska vznikla v tehdejší punkové kapele ze jména Václav. „Druhá půlka jména je anglicky Love, to znamená Láska. Někdy to mám s touhle přezdívkou těžké. Když kluk na baru zavolá na svoji holku „lásko”, tak se hned otáčím,” vypráví Láska.

Od zpěváka Lásky uslyšíte směs folku, rocku a popu. Jeho první píseň se jmenuje Hezká, druhá, nová píseň Jako já už je trochu drsnější. Napsal k ní hudbu i text. Role ve videoklipu nebyla pro herce Jaromíra Noska ničím novým. „Klipů jsem za život natočil docela dost. Když kluci byli ještě ‚různé ovoce‘, tak jsme měli dohodu, že s nimi musím natočit víc klipů než s O5 a Radeček,” směje se Jaromír Nosek.

Co chystá zpěvák Láska po novém roce a na čem teď pracuje Jaromír Nosek? Podívejte se na úvodní video.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované