Hlavní obsah

Valentýnský rozvod zdarma, hledání katů na Srí Lance nebo sparťanský zázrak na ledě

Podívejte se na výběr dnešních událostí pohledem sportovního reportéra Adama Sušovského.Video: Adam Sušovský, Seznam Zprávy

 

Reklama

Jaké události přinesl čtvrtek s datem 14. února? Vybíral sportovní reportér Seznamu Adam Sušovský.

Článek

Valentýn, svátek zamilovaných… A nebo také těch, kteří chtějí milovat jiné? Se zajímavou kampaní přišel už popáté za sebou pražský advokát Filip Macháček. Svým přátelům a jejich známým nabízí na Facebooku při objednávce 14. února, že jim celý jejich rozvod zařídí a zprostředkuje zdarma.

Bizarní je také zpráva ze Srí Lanky. Země obnovila kvůli drogovým dealerům tresty smrti, jenže nemá pro vykonávání trestu oběšením potřebné katy. A proto podala inzerát: Na Srí Lance shánějí muže ve věku od 18 do 45 let, zn. silné a psychicky odolné. Máte zájem? Plat vás asi tolik nenadchne, nevyděláte si ani pět tisíc českých korun.

To je jen zlomek toho, co si v České republice vydělávají profesionální hokejisté. Ne všichni ale předvádějí výkony adekvátní svým odměnám. To je i příklad hokejové Sparty, která si ve středu uřízla ostudu prohrou 1:4 na ledě suverénně nejhoršího celku extraligy z Pardubic. Trenér Uwe Krupp na nic nečekal a potrestal zhýčkané hráče hned. Po návratu do Prahy jim nařídil obléct se do výstroje, hokejisté ještě v noci bruslili od lajny k lajně. Stejně jako parta amerických studentů, kteří na olympiádě v Lake Placid šokovali nejen legendární sbornou ziskem zlaté medaile.

Jaké další zprávy s datem 14. února by vás neměly minout? Podívejte se na video.

Reklama

Doporučované