Hlavní obsah

Vánoční večírek Yvetty Blanarovičové. Dětem uspořádala koncert, kde nechyběl ani Michal David

Reportáž z vánočního charitativního koncertu ve prospěch talentů ze znevýhodněných rodin.Video: Vedran Kovačević

 

Reklama

Yvetta Blanarovičová se nemohla dočkat Vánoc. Štědrý večer trávila se svou maminkou. Rozhodně ale nezapomněla na své děti z nadace La Sophia, kterým uspořádala vánoční charitativní koncert.

Článek

Talentované dívky a chlapce ze sociálně znevýhodněných rodin podpořily i známé tváře. Pro většinu z nich to bylo také naposledy v roce, kdy stály na pódiu.

Yvetta Blanarovičová se svěřila s tím, že ji děti učí pokoře. „Když vidíte ten smutek a ty věci, které se dějí kolem nás... Jak se plní babyboxy, plní se dětské domovy. Ta situace je čím dál tím víc zoufalejší,“ posteskla si.

Vedle Blanarovičové přišla rozvíjející talenty podpořit například Leona Machálková, Felix Slováček, Martina Balogová nebo dlouholetý patron nadace Michal David. „Mám z toho velkou radost, že ten talent skutečně zúročily a že to, co děláme, má smysl,“ řekl.

Součástí večera byla také aukce, kterou moderoval Alexandr Hemala, a kde se dražily nejrůznější obrazy, speciální keramika a vázy. Pro zřejmě nejznámějšího hlasatele to také byla aukce poslední pracovní povinností před vánočními svátky, které, jak sám prozradil, měl v plánu strávit s rodinou a obklopen cukrovím.

Podrobnosti v úvodní videoreportáži, která je součástí magazínu Slavní.

Reklama

Související témata:

Doporučované