Hlavní obsah

Vary mezi filmy: Boková, Geislerová, Moore, Vagnerová. Co se dělo po zahájení

Co se dělo po zahajovacím ceremoniálu filmových Varů.Video: Ondřej Kočí, Seznam Zprávy

 

Reklama

Filmové Vary jsou pro přítomné herce především časem, kdy mohou s kolegy a přáteli poklábosit a trochu i popít. Podívejte se, jak to vypadalo na červeném koberci těsně po zahájení 54. ročníku filmového festivalu.

Článek

Největší hvězdou letošního ročníku je americká herečka Julianne Moore, jež do Karlových Varů přiletěla se životním partnerem, režisérem Bartem Freundlichem a dcerou. „Jsem nadšená, že tu můžu být se svou dcerou. Svým dětem jsem vždy říkala, aby následovaly své zájmy, že je to přivede k něčemu skvělému. Já jsem měla to štěstí, že mě film přivedl nejen k mé kariéře, ale i k manželovi,“ uvedla herečka.

Ta na slavnostní zahájení zvolila velmi pohodlné volánkové šaty, v nichž díky kanárkově žluté byla k nepřehlédnutí. Zřejmě nechtěla, aby tropické teploty jakkoliv zmařily její plány vypadat na svátku filmu dokonale. Podobně ostatně uvažovaly i české hvězdy.

„Místo smokingu jsem si vzal černý oblek s tím, že jsem jej vybavil vším, co ke smokingu patří. Loni jsem se totiž ve smokingu dost potil. Změna je život, určitě to přežiju,“ smál se herec Miroslav Donutil.

Jitka Schneiderová byla ještě odvážnější. „Oproti jiným dnům je dnešní večer snesitelnější. A pak mám šaty, pod kterými toho mám opravdu málo,“ uvedla herečka, která v sobotu podpořila kampaň Hledáme rodiče.

A plány hvězd na léto? „Dovolená bude nejdřív v září. Letos přišly tak zajímavé nabídky, že bych byla blázen, kdybych je odmítla kvůli volnu,“ řekla herečka Hana Vagnerová.

„Půlku prázdnin mám volno, pak už budu muset začít točit, ale na volno se těším,“ přiznala Aňa Geislerová.

Reklama

Doporučované