Hlavní obsah

Ve věku 63 let zemřel bavič Josef Mladý

Foto: Profimedia.cz

Josef Mladý.

Reklama

Josef Mladý byl dlouhodobě nemocný. Dlouhá léta vystupoval ve dvojici s Josefem Aloisem Náhlovským.

Článek

Ve věku 63 let zemřel populární bavič a někdejší spolupracovník country kapely Fešáci Josef Mladý. Přes třicet let vystupoval ve dvojici s Josefem Aloisem Náhlovským. O úmrtí bývalého kolegy dnes na Facebooku informovala skupina Fešáci, Mladý zemřel v neděli.

„Včera nás ve věku 63 let navždy opustil náš bývalý kolega a kamarád Josef Mladý. Spolu s Josefem Aloisem Náhlovským rozdávali fešáckému publiku spoustu radosti a skvělé zábavy. Je nám to velmi líto,“ uvedla kapela.

Náhlovský týdeníku Sedmička řekl, že Mladý byl dlouhodobě nemocný. „Byl to můj blízký kamarád, spolupracovali jsme spolu přes třicet let. Je pro mě hrozně těžké o tom mluvit,“ uvedl Náhlovský.

Mladý se narodil v Ústí nad Labem v roce 1955. Od 80. let vystupoval ve dvojici s Náhlovským v hudebně zábavných programech či silvestrovských televizních show. Loni si zahrál v komedii Špindl režiséra Milana Cieslara. Mladý rovněž podnikal, jeho agentura nabízela vystoupení obou bavičů. Jeho koníčkem bylo létání s ultralehkými letadly a vrtulníky.

Reklama

Doporučované