Hlavní obsah

Věřím, že se zase dáme dohromady, říká o skupině Toxique Klára Vytisková

Klára Vytisková o skupině Toxique, sólové dráze i dětech.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Hostem pondělního studia Slavných byla zpěvačka Klára Vytisková. Mluvila o skupině Toxique, ale i o sólové dráze a dětech.

Článek

Kapela Toxique je známá svojí až divadelní scénou a výstředními kostýmy, oboje je prací Kláry Vytiskové. „Ale hudbu jsme dělali společně. Myslím, že nejsem primárně exhibicionista, že bych potřebovala stát sólo na pódiu, ale kostýmy a divadelní prostředí mě uvedly do takového komfortu, a tak nějak jsem měla pocit, že písničky to potřebují,” vysvětluje Klára Vytisková.

Teď je ovšem na sólové dráze. „Všichni v kapele někde hrajeme - a hodně. Kluci hrají s Tomášem Klusem, Lenkou Dusilovou nebo Ewou Farnou a já jsem měla potřebu si svoje písničky udělat jinak, tak jsme si dali pauzu. Docela na to věřím, mám pocit, že se zase sejdeme zpátky. Jsme v pohodě, nejsme v rozepři,” říká zpěvačka.

Tvorba Kláry Vytiskové se pohybuje mezi styly Amy Winehouse a Gwen Stefani. „Obě mám fakt ráda, vyrůstala jsem na černošském soulu,” vysvětluje umělkyně. Kromě zpěvačky je Klára ovšem i maminkou dvou dcer, Emilky a Olivie. „Mateřství je inspirativní. Myslím, že děti se rodí, aby nás učily a posouvaly dál. Já se od svých holek učím pořád nějaké nové věci,” říká zpěvačka.

A co Klára Vytisková plánuje na březen letošního roku? Napoví úvodní video.

Reklama

Související témata:

Doporučované