Hlavní obsah

Video: Albánec proskočil do jedoucího auta, aby zastavil agresivního řidiče

Bez komentáře: Řidič pod vlivem drog vjel na náměstí a ohrožoval zde lidi. Odvážnému muži se podařilo proskočit k němu oknem a zastavit ho v další jízdě.Video: twitter/brezaleksandar, twitter/rtenews

 

Reklama

Obyvatelé hlavního města Albánie byli svědky dramatické události. Řidič pod vlivem drog vjel na náměstí a ohrožoval přítomné lidi. Ti se pokusili vůz zastavit. Podařilo se to až odvážnému muži, který k němu skočil oknem.

Článek

Událost se odehrála na tiranském náměstí Skanderbeg, kde lidé čekali na očkování. Jak je v úvodním videu vidět, řidič couval s otevřenými dveřmi a několik mužů se ho neúspěšně snažilo zastavit. Někteří přítomní se obávali, že jde v tu chvíli o teroristický čin, uvedla BBC.

Poté, co se agresivnímu řidiči podařilo zavřít dveře od auta, jeden z přítomných skočil po nohou oknem do vozu, aby zabránil dalšímu neštěstí. Následně policisté muže zpacifikovali.

Agentura Reuters s odvoláním na tamní policii uvedla, že řidič ještě před příjezdem na náměstí naboural tři další auta ve městě.

Nebezpečnou situaci zachytily venkovní kamery, které byly po městě instalovány kvůli konajícím se parlamentním volbám.

Reklama

Související témata:
Kopnutí

Doporučované