Hlavní obsah

Video: Kapybary baví Brazilce, naučily se chodit přes přechod pro chodce

Bez komentáře: Na přechodu v brazilském městě Curitiba se objevili neobvyklí chodci.Video: instagram.com/instadanimachado

 

Reklama

Na přechodu v brazilském městě Curitiba se objevili neobvyklí chodci. Zpoza křoví se vynořila skupina kapybar a zamířila si to na druhou stranu.

Článek

Video, které zaznamenala řidička Daniella Machado minulou středu, se okamžitě stalo hitem na sociálních sítích. Skupina kapybar s mláďaty byla přistižena, jak volně přechází ulici ve čtvrti Parque Tingui v Curitibě. Udivení řidiči tak jen přihlíželi, jak si to skupinka bezstarostně šine na druhou stranu, informoval brazilský deník Tribuna.

Jak je ze záběrů patrné, ulice je až na pár aut liduprázdná. Chlupatým hlodavcům tak nehrozilo skoro žádné nebezpečí – až na jedno přijíždějící auto.

„Jsem v šoku. Lidi, je to skutečné? Jdou přes přechod. Tohle je tak epické… Nikdy v životě jsem nic takového neviděla. Jak roztomile přešly přechod,“ komentuje situaci Daniella Machado. Na závěr videa se objeví opozdilec, který se snaží dohnat zbylé kapybary.

Podobně nečekaného hosta měli nedávno také obyvatelé německého Lohne. Prázdnými ulicemi města ve spolkové zemi Dolní Sasko se bezstarostně potuloval vlk.

V thajském Nakhon Pathom se pak na začátku dubna objevil v obchodu s potravinami skoro dvoumetrový varan. Překvapení zákazníci sledovali, jak ještěr leze po regálech. Nikomu se nic nestalo a odchytové službě se podařilo varana zajistit.

Reklama

Související témata:

Doporučované