Hlavní obsah

Video, které baví: Děkan kázal o nebi, kočka vedle kradla

Bez komentáře: Kočky, které žijí v zahradě Canterburské katedrály, se staly hitem sociálních sítí. Opakovaně na sebe během kázání děkana Roberta Willise strhávají pozornost.Video: youtube.com/Canterbury Cathedral

 

Reklama

Kočky ze zahrad u Canterburské katedrály jsou nepolepšitelné. Už podruhé se proslavily na socialních sítích, když nečekaně vstoupily do kázání děkana Roberta Willise.

Článek

Děkan Willis v pondělí 6. července pronášel na kamery ranní modlitbu, když se na scéně nečekaně objevil kocour Tiger. Ten rychle pochopil, že konvička na stole kousek od pravice duchovního je plná mléka a že je to příležitost. Děkan Willis se nenechal situací nijak rozhodit a pokračoval ve svém kázání dál.

Nebylo to poprvé, co takto kočky od katedrály na jihovýchodě Anglie narušily kázání. Jak je vidět v druhé části úvodního videa, které pochází z května tohoto roku, kočka zvaná Leo se během přednášky děkana protáhne skrze jeho roucho a před očima diváků nečekaně zmizí. A stejně jako teď, ani v květnu se děkan nenechal rozhodit a plynule pokračoval ve svém kázání. Video se okamžitě stalo virálním na sociálních sítích.

Reklama

Doporučované