Hlavní obsah

Video, které pobavilo svět: Jak se pes irského prezidenta nudil při projevu

Bez komentáře: Pes irského prezidenta Michaela D. Higginse se během projevu svého páníčka nudil.Video: Youtube/Áras an Uachtaráin, Twitter/SineadCrowley

 

Reklama

Být psem ústavního činitele není žádná výhra. Čekání, až váš páníček dokončí projev, bývá k nesnesení dlouhé, ukázala nová hvězda sociálních sítí. Jeden ze psů Michaela D. Higginse.

Článek

Irský prezident Michael D. Higgins o víkendu vzdával v projevu hold zesnulému herci Tomu Hickeymu, když se během natáčení nečekaně objevil jeho pes Misneachen. Jde o jednoho ze dvou bernských salašnických psů, které Higgins vlastní.

Toho už pravděpodobně nebavilo čekat, než páníček domluví, a chtěl si začít hrát. Záběry irské televizi RTÉ zpočátku ukazovaly prezidenta jen od pasu nahoru. V jednu chvíli se však prezident začne naklánět a kamsi dávat pravou ruku. Mezitím se mu občas rozevlaje i sako. Prezident se nenechal situací nijak rozhodit a pokračoval ve svém projevu dál.

Co se během jeho projevu stalo, zprvu nikdo nevěděl. Prezident Higgins později sdílel celé video na svém TikToku, kde je vidět, jak ho jeho čtyřnohý mazlíček zlobí. Video už zhlédlo více než čtvrt milionu uživatelů a okamžitě se stalo virálním na sociálních sítích.

Reklama

Související témata:

Doporučované