Hlavní obsah

VIDEO: Lupič přepadl hernu a rovnou „pepřákem“ zneškodnil a okradl i svého parťáka

Kamera zachytila lupiče v herně v Karlových Varech.Video: Policie ČR

 

Reklama

Policie dopadla lupiče, který přepadl hernu v Karlových Varech. A navíc podrazil i svého společníka. Celý incident zachytila průmyslová kamera.

Článek

Karlovarští kriminalisté nyní zahájili trestní stíhání devětadvacetiletého a osmadvacetiletého muže, které obvinili ze zvlášť závažného zločinu loupeže spáchaného formou spolupachatelství.

„K loupeži došlo v brzkých ranních hodinách v jedné z heren v Karlových Varech. Maskovaný devětadvacetiletý muž přišel do herny, kde nejdřív strčil do hosta a směrem k jeho obličeji stříkl sprejem neznámou látku. Pak přistoupil k barmance, po které chtěl se sprejem v ruce vydání tržby. Barmanka mu z obavy o svůj život a zdraví vydala téměř 150 tisíc korun,“ uvedl policejní mluvčí Michal Žáček.

Muž, který dostal dávku sprejem, měl po předchozí domluvě úmyslně svému známému dát znamení, že se v herně nikdo jiný nenachází, a zároveň mu podržet dveře, aby mohl vstoupit do herny. Nakonec skončil na podlaze v slzách.

Policie jednala rychle a podařilo se jí oba zločince nejen vypátrat, ale také zajistit téměř všechny peníze.

„Osmadvacetiletého muže kriminalisté propustili na svobodu a na devětadvacetiletého muže podali státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby. V případě prokázání viny hrozí oběma mužům trest odnětí svobody až na deset let,“ uzavřel policista Žáček.

Reklama

Doporučované