Hlavní obsah

Video: Policie hledá podezřelého ze zneužití jedenáctileté dívky

Kamery zachytily podezřelého.Video: Policie ČR

 

Reklama

Několik okamžiků hrůzy si podle policie zažila jedenáctiletá dívka, kterou ve výtahu osahával cizí muž. Slečnu pravděpodobně sledoval od nákupního centra v Hostivaři až do domu, kde bydlí. Policie nyní po podezřelém pátrá.

Článek

„Vzhledem k tomu, že se jedná o dům zhruba o sto bytech, tak se lidé v domě všichni neznají a poškozená proto bez obav s cizím mužem nastoupila do výtahu. Tam na ni měl muž sexuálně zaútočit a začal ji osahávat v oblasti rozkroku, stehen a hýždí. Po zastavení výtahu dívka s pláčem utekla do bytu a tam vše řekla matce,“ uvedl pražský policejní mluvčí Jan Daněk.

Další případ sexuálního násilí na nezletilé.

Případ začali prověřovat kriminalisté čtvrtého policejního obvodu pro podezření ze spáchání trestného činu pohlavního zneužití, za což hrozí až osmiletý pobyt za mřížemi. Kriminalisté zajistili kamerové záznamy muže, který s dívkou nastoupil do výtahu, a nyní ho hledají. „Jestliže ho někdo poznává, ať se ozve na linku 158,“ dodal Daněk.

Mělo se jednat o mladšího muže štíhlé postavy, který byl vysoký asi 175 centimetrů a měl delší hnědé vlasy k uším. Na obličeji měl bílý respirátor s červenými ventily a oblečený byl do světle modrých džín a zelenomodré mikiny nebo bundy.

Případ se stal v neděli 24. 5. 2020 v Hostivaři nedaleko nákupního centra.

Reklama

Doporučované