Hlavní obsah

Video: Výbuch v ruské továrně na střelný prach zřejmě nepřežilo 16 lidí

Bez komentáře: Na jihu Ruska explodovala prachárna. Až 16 lidí zřejmě přišlo o život a deset dalších je zraněných.Video: twitter/rianru

 

Reklama

Oheň se již podařilo uhasit a místní úřady ujistily, že lidé v obci Lesnoje, kde k neštěstí došlo, nejsou nijak ohroženi.

Článek

Na jihu Ruska explodovala výrobna střelného prachu. Až 16 lidí zřejmě přišlo o život a deset dalších je zraněných.

Úřady podle agentury TASS potvrdily sedm mrtvých s tím, že devět osob je pohřešováno. Podle záchranářů je velmi nepravděpodobné, že by nezvěstní neštěstí přežili.

První informace o události se rozcházely. Postupně rostl počet zraněných a poté i obětí na životech. Poslední předběžné údaje ministerstva pro mimořádné události uvádějí, že bylo zraněno 17 lidí, z nichž sedm zemřelo, jedna osoba byla hospitalizována a osud devíti lidí zůstává neznámý.

Nicméně zdroj ze záchranných služeb agentuře TASS k tomu řekl, že „všech devět nezvěstných podle předběžných údajů zahynulo“.

Podle ministerstva pro mimořádné situace neštěstí v dílně vyrábějící střelný prach závodu Elastik v Rjazaňské oblasti zavinilo „narušení technologického procesu“.

Oheň se již podařilo uhasit a místní úřady ujistily, že lidé v obci Lesnoje, kde k neštěstí došlo, nejsou nijak ohroženi.

Reklama

Související témata:

Doporučované