Hlavní obsah

Video: Dolly Partonová před očkováním přezpívala svůj hit Jolene

Slavná americká country zpěvačka Dolly Partonová těsně před očkování přezpívala svůj slavný hit „Jolene“ na „Vaccine“.Video: AP

 

Reklama

Legenda country hudby Dolly Partonová dostala první dávku vakcíny proti covidu-19. Pro své fanoušky měla i jedno překvapení.

Článek

Zpěvačka za svoji kariéru napsala stovky písní, mimo jiné i skladbu „Jolene“, a právě ji těsně před očkováním přezpívala.

Jak sama uvedla: „Dokonce jsem změnila jednu ze svých písní, která se hodí pro tuto příležitost. Je to: ‚Vakcína, vakcína, vakcína, vakcína, prosím vás, neváhejte, “ zazpívala zpěvačka těsně předtím, než dostala injekci. Video s písní i očkováním okamžitě umístila na své sociální sítě. Stačilo pár chvil a záznam se okamžitě stal hitem.

Dolly Partonová dlouhodobě finančně podporuje i veřejně prospěšné projekty. V loňském roce darovala milion dolarů lékařskému středisku Vanderbiltovy univerzity v Nashvillu ve státě Tennessee na výzkum koronaviru.

Zpěvačce, která mimo jiné získala i prestižní ocenění Grammy, bylo letos 75 let. Partonová už dříve v rozhovoru pro agenturu AP řekla, že si počká, až bude vakcína dostupnější pro širší veřejnost, protože nechce vypadat, že předbíhá.

Jak je v úvodním videu vidět, hudební diva vzala očkovaní po svém. Předvedla show, jak ji znají fanoušci z koncertů, smála se, vtipkovala s doktorem a ujišťovala se, že její vlasy vypadají dobře. Partonová k této příležitosti sladila i outfit. Na sobě měla fialové šaty s vykrojenými rameny v místě, kde doktor aplikoval injekci, a ve stejné barvě i roušku.

Poté, co obdržela první dávku, řekla: „Ani to nebolelo. Jen to trochu štíplo.“ Následuje její typický úsměv do kamery a provolání: „Dokázala jsem to! Dokázala jsem to!“

Reklama

Doporučované