Hlavní obsah

Vím, proč jiná kapela nemá klip z metra, nedá se to stihnout, říká Barbora Poláková

Barbora Poláková byla hostem studia Slavných.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Dvě ceny Akademie populární hudby Anděl 2015, jeden z nejúspěšnějších českých hitů posledních let, zlatá i platinová deska Supraphonu. To je stručný výčet úspěchů herečky a zpěvačky Barbory Polákové.

Článek

Ta chystá nové album a nové songy. Už má za sebou dva koncerty. „Reakce na písně Po válce i Vono, které jsou venku teprve od středy, byly úplně úžasné. Na začátku jsou vždycky obavy, nějaké pnutí, ale snažila jsem se udělat všechno pro to, aby to nebylo svazující,” říká Barbora Poláková.

Píseň Po válce je nominovaná na cenu Anděl. V klipu k písni se Barbora Poláková sama ostříhala. Musela to zvládnout na jediný pokus. V kratších vlasech se cítí dobře. Videoklip k nové písni Vono se natáčel v pražském metru. „Bylo to hodně náročné, strašně dlouho trvalo, než jsme dostali povolení. Klip se natáčel v noci. A přišli jsme na to, proč žádná jiná kapela nemá klip v metru. Ono se to nedá stihnout za ty čtyři hodiny, kdy metro nejede. Ani my jsme to nestihli, tak jsme měli další natáčecí den ve studiu,” popisuje Poláková.

Jak zvládá práci a dvě malé děti a jestli se bojí o svého partnera Pavla Lišku, který odjel na tři měsíce pryč na motorce, se dozvíte v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 19:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované