Hlavní obsah

Víme, co rozhodne volby a proč ČSSD vstoupila do virtuálního světa

Satirický pořad Šťastné pondělí: Do sněmovních voleb zbývá přesně půl roku. Jak to celé dopadne? Náš reportér Václav Dolejší zjišťoval, jak bude vypadat on-line sjezd ČSSD. A nechybí ani Studio Jablunkov.Video: Jindřich Šídlo, Konstantin Sulimenko, Václav Dolejší

 

Reklama

Do sněmovních voleb zbývá přesně půl roku. Jindřich vám řekne, jak to celé dopadne. Bude samozřejmě záležet hlavně na Českém statistickém úřadu, který počítá nejen lidi a byty, ale taky hlasy ve volbách.

Článek

Zatímco hnutí ANO, komunisté a lidovci své letošní jarní stranické sněmy kvůli epidemii odložili, ČSSD se rozhodla být pokrokovým spolkem a uspořádá digitální sjezd on-line. Václav zjistil, jak to bude vypadat.

A Konstantin i na Velikonoce zmizel do Jablunkova, kde vám odpoví na věčnou otázku, jestli je polévka boršč ruské, nebo ukrajinské jídlo.

Šťastné pondělí najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý satirický pořad včetně reportáží a dalších rubrik pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete sledovat zde. A sledovat nás můžete také na Twitteru, Instagramu nebo Facebooku.

Reklama

Doporučované