Hlavní obsah

Víme, že roboti vezmou lidem práci. Chlácholíme se, že ne nám, ale těm ostatním

Dostanou někdy roboti volební právo? Až se budou umět zamilovat, tak možná, říká hvězdná manažerka Čermáková.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Miluje technologie stejně jako její muž, známý novinář Miloš Čermák. Jak nám promění život, předvídá v pořadu Kam to bude? hvězda světového byznysu Senta Čermáková.

Článek

Dnešní mladí neznají svět bez mobilního telefonu, viagry nebo wi-fi. Když o nich ale mluvíme jako o nové generaci, mluvíme vlastně o sobě před dvaceti lety, byli jsme úplně stejní, popisuje v novém díle pořadu Kam to bude? hvězdná česká manažerka Senta Čermáková.

Bezmála čtvrt století strávila ve službách globálního gigantu Hewlett-Packard, kde to dotáhla do nejužšího celosvětového vedení. To z ní dělá zřejmě dosud světově nejúspěšnější českou manažerku. Ostatně také byla první, kdo prolomil pánskou jízdu v soutěži Manažer roku. Dnes se věnuje inovacím v české pobočce poradenské firmy Deloitte.

„Díky robotům se dostaneme do situace, že víkend bude mít tři dny,“ tvrdí žena s velkým vlivem, byť v Česku je zřejmě známější její muž, novinář Miloš Čermák.

Jak zvládala to, že mu musela kvůli kariéře nechat „napospas“ děti? Kde všude nás roboti nahradí? Proč možná není dobré dětem zakazovat hrát hry na počítači? Podívejte se v nové epizodě pořadu Kam to bude? nahoře ve videu.

Pořad Kam to bude? sledujte ve čtvrtek od 20:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované