Hlavní obsah

Vlasový mág slavných Michal Zapoměl: Neexperimentujte, mějte jednoho kadeřníka

Kadeřník Michal Zapoměl o své cestě mezi elitu. Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Michal Zapoměl patří k vyhledávaným kadeřníkům. Do jeho salónu v pražském Karlíně chodí mnoho slavných osobností. Rozdíly mezi neznámými a známými zákazníky nedělá. A přidává i zásadní radu: Neexperimentujte.

Článek

Kadeřník Michal Zapoměl o sobě říká, že je bojovník za vlasy krásnější. Za svoji práci už několikrát obdržel titul Kadeřník roku a je majitelem 12 „kadeřnických Oscarů“. Jak dokázal uspět mezi ostatními?

„Jsem člověk, který si jde za svými sny. Ze zamindrákovaného kluka z vesnice se stal člověk, jenž zjistil, že vlastně nemusí nikomu nic dokazovat, protože je důležité, abych byl šťastný, naplněný a spokojený,“ říká v reportáži pro magazín Slavní na Televizi Seznam.

Michal Zapoměl se stará o vlasy celé řadě hereček, zpěvaček, modelek a moderátorek. Mezi celebritami a ostatními klienty ale rozdíly nedělá.

„Pro mě je důležité, kdo je jaký člověk, a není pro mě určující, že je herec, že je význačný nebo bohatý člověk. Já bych si přál, aby lidé k sobě nacházeli cestu, protože se mají rádi a protože se spolu cítí dobře. A já doufám, že hvězdy i nehvězdy ke mně chodí nejen proto, že se se mnou cítí dobře, ale proto, že dostanou to, kvůli čemu tady jsou, a to jsou krásné vlasy,“ říká Zapoměl.

A kde lidé obecně dělají nejčastější chybu v péči o vlasy?

„Nejčastější chybu děláme v tom, že nemáme svého dobrého kadeřníka. Že experimentujeme a zkoušíme. Hlavně ženy zkouší, jsou emotivní. Poddávají se svým emocím a řeší to skrze svoji image. Přirozenost, příroda a naturální krása je to nejhezčí,“ dodává Zapoměl.

Více o Michalu Zapomělovi v úvodním videu.

Reklama

Související témata:

Doporučované