Hlavní obsah

Vlevo dole: Kolikrát musíte zahájit kampaň, aby to zafungovalo?

Foto: David Neff, Seznam Zprávy

Kolik žen pustili Piráti a Starostové na podium tentokrát?

Reklama

Článek

Kdo nezahájil volební kampaň alespoň dvakrát, jako by nebyl. S koncem prázdnin se strany pustily do takzvané „horké fáze“ kampaně, naposledy Piráti a Starostové se svým Švindlbusem.

Ideální příležitost poprvé zahřát i Reaktor, krátký glosář politického podcastu Vlevo dole. „Máme kampaň, pak horkou kampaň, kampaň pro mladé, kampaň pro staré. Ještě mi tam chybí kampaň pro ženy a pro pejskaře,“ myslí si Lucie Stuchlíková.

Václav Dolejší by zase rozjel kampaň pro zahrádkáře, kteří se konečně v průběhu pandemie dočkali zahrádkářského zákona. „Takhle kdyby se našlo něco na krtky, to by se před volbami prodávalo,“ navrhuje Dolejší.

Poslechněte si první Reaktor – v přehrávači v úvodu článku nebo ve všech podcastových aplikacích. Před volbami tak budeme doplňovat pravidelné díly podcastu Vlevo dole vždy, když se v předvolební kampani něco semele.

Vlevo dole

Podcast Václava Dolejšího a Lucie Stuchlíkové, politických reportérů Seznam Zpráv.

Politické kauzy, problémy tradičních i nových stran, historky ze zákulisí volebních sjezdů i Sněmovny. Nový díl každou středu na Podcasty.cz, na Seznam Zprávách a ve všech podcastových aplikacích.

Jaká epizoda vás bavila nejvíc? Co máme zlepšit? Své podněty, připomínky nebo tipy posílejte na e-mail audio@sz.cz.

Reklama

Doporučované