Hlavní obsah

Lucie Bílá: Slavíka nevrátím, čekám na vysvětlení

Lucie Bílá o sporech kolem kapely Ortel, sebeobětování a politických prohlášeních.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Spory o odebrané hlasy pro skupinu Ortel přinesly další kontroverzní závěr ankety Český slavík. Jak to hodnotí nejúspěšnější česká zpěvačka?

Článek

„Nemám všechny informace. Těším se na to vysvětlení od pořádající agentury stejně, jako to chtějí vysvětlit Kabáti,“ říká ve Výzvě Jiřího Kubíka zpěvačka Lucie Bílá.

Vítězka titulu Absolutní slavík tak komentuje spor, který se po víkendu rozhořel kolem hlasů v anketě Český slavík. Skupina Kabát se rozhodla vrátit svou cenu pořádající agentuře Musica Bohemica kvůli skutečnému počtu hlasů pro kontroverzní kapelu Ortel.

Firma Lucie Bílá

O víkendu si Bílá také připsala dvacátého slavíka v kategorii zpěvaček: „Nikdy se mi nesnilo o tom, že jich bude dvacet, a mám radost i z toho absolutního,“ říká. Zpěvačka také připouští, že po tolika letech v showbyznysu „firma Lucie Bílá“ dobře funguje.

„Mám tři řidiče, člověka, jenž za mnou běhá s kamerou, mám kolem sebe lidi, kteří jsou každý machr ve svém oboru,“ komentuje práci týmu, jenž jí pomáhá k úspěchu.

Sama přitom říká, že obětovala soukromý život profesi. Mluví o tom, že ona, civilním jménem Hana Zaňáková, pouze hraje „roli Lucie Bílé“.

Co teď považuje za svůj úkol? Co jí může závidět Zdeněk Pohlreich? Podpořila by jako v minulosti některého z politiků? A proč šla před lety premiérovi Václavu Klausovi osobně říct, že ho má ráda? Sledujte rozhovor v úvodním videu.

Reklama

Doporučované