Hlavní obsah

Vsadil na roboty a stal se nejlepším podnikatelem Vysočiny

Tomáš Vránek, zakladatel ICE Industrial Services se stal EY Podnikatelem roku 2019 Kraje Vysočina.

Reklama

Tomáš Vránek vsadil na roboty a automatizaci. Během pár let se jeho ICE Industrial Services stala jednou z nejrychleji rostoucích automatizačních společností v Česku.

Článek

Dnes má tržby přes 200 milionů korun a za šest let existence realizovala zhruba 400 projektů v třiceti různých zemích světa. Mezi zákazníky ICE Industrial Services ze Žďáru nad Sázavou patří firmy jako Porsche, Mercedes- Benz, Audi či Magna.

Teď si zakladatel firmy Tomáš Vránek připsal další úspěch. Stal se EY Podnikatelem roku 2019 Kraje Vysočina. „Vítězství v soutěži je poctou zejména pro celý ICE tým, protože týmová spolupráce byla vždy naší nejdůležitější hodnotou. Vážím si, že jsem vyhrál zrovna na Vysočině, která je mým domovem,“ řekl po vyhlášení Vránek.

Porotu přesvědčil jeho inovativní přístup k výrobě, ale i podpora technického vzdělávání.

„Tomáš Vránek vybudoval během šesti let jednu z nejvýznamnějších automatizačních společností v České republice. Fungování ICE Industrial Services založil na péči o zaměstnance, skvělé firemní kultuře a v neposlední řadě na unikátním produktu. ICE a jejich styl fungování je inspirací pro mnoho firem v oboru i mimo něj,“ uvedla Magdalena Souček, vedoucí partnerka EY v České republice a v části regionu střední a jihovýchodní Evropy.

EY soutěž vyhlašuje už 20 let. Rozhodují v ní nejenom finanční výsledky, ale i podnikatelský příběh. Celorepublikové finále se uskuteční 3. března v Praze a vítěz bude v červnu bojovat o světový titul v Monte Carlu.

Reklama

Doporučované