Hlavní obsah

Vše o těhotenství vévodkyně Meghan: Co řekl princ Charles na další vnouče?

Královská rodina se těší na dalšího potomka. Jak bude vypadat?Video: Barbora Marková

 

Reklama

Experti už nasimulovali, jak může potomek prince Harryho a jeho choti Meghan vypadat.

Článek

Začátkem minulého týdne tu radostnou zprávu oznámil Buckinghamský palác: Harry a Meghan čekají jen několik měsíců po svatbě svého prvního potomka.

Těhotenství není překvapivé, snoubenci ještě před svatbou avizovali, že potomky chtějí co nejdříve.

Těhotná Meghan se podle všeho cítí dobře a má za sebou první úspěšnou kontrolu na ultrazvuku ve 12. týdnu, miminko by se tak mělo narodit nejpozději v dubnu.

Evidentně se Meghan cítí mnohem lépe než vévodkyně z Cambridge, která při očekávání prince Louise přestala na šest týdnů plnit královské povinnosti. Kvůli svému stavu trpěla nadměrnými nevolnostmi.

Meghan ale jen září a čeká ji ještě několik dní v Austrálii, na Novém Zélandě, Fidži a v království Tonga. Byť zvolnila a některé části naplánovaného programu vypustila.

Video z Melbourne: Princ Harry rozplakal svoji fanynku a porušil královský protokol.Video: Zuzana Lachnitová, Jolana Humpálová, AP

Po celém světě se teď spekuluje, jak bude miminko vypadat. V úvodním videu můžete najít projekci, kterou připravil forenzní kreslíř Joe Mullins a přetiskly ji britské tabloidy.

Spekuluje se i o jménech. V sázkových kancelářích favorizují pro děvčátko jména Viktorie, Alice a Diana. Pro chlapečka pak Artur, Albert nebo Charles.

Reportáž pochází z magazínu Slavní, který můžete sledovat každou neděli od 21 hodin na Televizi Seznam.

Jak naladit TV Seznam? Praktický návod zde.

Jak do světa putovala zpráva, že Harry a Meghan budou mít miminko?Video: AP

Reklama

Doporučované