Hlavní obsah

Všechno jsem si užila, teď jsem celý život podřídila dceři, říká zpěvačka Dasha

„Dítě jsem měla v plánu, ale zároveň jsem chtěla ještě něco prožít," vysvětluje Dasha, proč se mámou stala až ve 37 letech.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Když jí bylo třicet, říkala si, že v tomhle věku měla její maminka tři děti. Dasha se na mateřství ještě necítila. A pořídila si psa.

Článek

Zlomilo se to po rozchodu s dlouholetým partnerem Martinem Kumžákem. „Bylo mi pětatřicet a myslela jsem si, že budu dlouho hledat nějaký vztah a že se také může stát, že dítě budu mít po čtyřicítce. Začaly mi totálně hulákat biologické hodiny,“ vzpomíná Dasha.

„Jako malou mě budilo kokrhání kohoutů a vřeštění opic.“ Dasha vás v pořadu Moje místa zve i do zlínské zoo, v jejímž sousedství vyrostla.

V Praze a na Zlínsku. Na nejmilejších místech zpěvačky Dashy.

Pak se potkala s bubeníkem Ondřejem Slukou – a zanedlouho byla těhotná.

„Prošla jsem dlouhým vztahem a kdysi jsem věřila, že už to bude napořád. Jenomže to člověk nikdy nemůže odhadnout. Prostě s Ondřejem jsme si sedli. Záhy po seznámení jsme si řekli, že uděláme takový test: Pojedeme na nějakou cestu.“

Zatěžkávací zkouška vztahu proběhla na Srí Lance. Zjistili, že jim to funguje, a shodli se, že na založení rodiny oba čekali dlouho a dál čekat nechtějí. Narodila se Žofie. Jak Dasha vnímala kritiku na sociálních sítích, že dítě moc brzy po porodu „odložila“?

Proč je na rodičovské dovolené Ondřej? Proč renomovaná zpěvačka, která studovala na prestižní Berklee College of Music v USA dál dělá vokalistku Karlu Gottovi, stejně jako v šestnácti?

Co kdysi plachá dívka doporučuje zájemcům o zpěv? Zjistíte z videa v úvodu článku.

Premiéru pořadu Intimní zpovědi vysílá Televize Seznam každé úterý od 20:30, hned po Mých místech. Starší vydání pořadů si můžete pustit z archivu videoportálu www.televizeseznam.cz.

Reklama

Související témata:

Doporučované