Hlavní obsah

Vstupte jako investoři do technologického rozvoje a nechte, ať vám spolehlivě vydělá peníze

Foto: Shutterstock, Shutterstock.com

Vstupte jako investoři do technologického rozvoje a nechte, ať vám spolehlivě vydělá peníze

Reklama

Čas od času se přežene médii zpráva o bohatství technologických nebo startupových společností. Možná, že i vy jste při čtení takových zpráv pocítili lehkou závist, že se vás to netýká. Ale to jste na omylu, týká!

Článek

Období proticovidových opatření znamenalo na jedné straně omezení mnoha podnikatelských činností, na straně druhé občané hledali investiční příležitosti, kam bezpečně uložit své peníze a zajistit jejich růst. Češi jsou v oblasti investic poměrně konzervativní, takže stále nejraději ukládají své prostředky do nemovitostí nebo do zlata. Zcela přitom opomíjejí technologický rozvoj, na němž mohou vydělat prostřednictvím firemních dluhopisů, které jsou poměrně bezpečným způsobem uložení peněz. Sice na nich nijak závratně nezbohatnete, ale zajistí vám stabilní a nadprůměrný příjem. Nákupem firemních dluhopisů svým penězům dovolíte, aby pracovaly za vás.

Foto: Shutterstock, Shutterstock.com

Nanotechnologie mají široké využití

Firemní dluhopisy představují půjčku firmě, která se zavazuje ke splacení celé investované částky, včetně pravidelně splácených úroků, v předem dané lhůtě. Ta obvykle nepřesahuje pět let. Jsou tak vhodné i pro nezkušené investory nebo pro ty, kdo si nemohou dovolit investovat miliony.

Asi nejzajímavější dluhopisy nabízejí společnosti z technologických oblastí, které zažívají mohutný rozvoj. Jako příklad mohou sloužit dluhopisy firmy AG CHEMI GROUP. Společnost se téměř třicet let zabývá dodávkami a zpracováním chemických surovin a to do celého světa. V současnosti se AG CHEMI GROUP zaměřila na vývoj nanotechnologií a na jejich průmyslové využití. Podlahy, kompozitní díly či plasty získávají díky nanotechnologiím speciální vlastnosti.

Foto: Shutterstock, Shutterstock.com

Nanotechnologie umožní vývoj nových, revolučních materiálů

Nanotechnologie jsou zkrátka velkým příslibem do budoucna. Umožní vývoj nových revolučních materiálů a pomohou zlepšit nejen náš život, ale i životní prostředí, ve kterém žijeme a které je čím dál více devastováno. Výhody nanotechnologií spočívají v tom, že na mikroskopické úrovni dokážou tyto částice měnit a vylepšovat vlastnosti materiálů. Jejich využití je široké. Od průmyslových materiálů používaných při výrobě aut, lodí nebo letadel (kde zvyšují odolnost nebo naopak snižují hmotnost při zachování žádoucích vlastností) přes chemické katalyzátory reakcí, antibakteriální, antivirové a další ochranné pomůcky nebo elektronická zařízení (kde zlepšují vodivost, kapacitu a další vlastnosti) až po látky, které běžně využíváme v domácnostech (čisticí, odmašťující produkty). I v opalovacím krému se používají nanočástice, které chrání kůži před UV zářením.

Investujte do nanotechnologií, je v nich budoucnostVideo: AG Chemi Group

Výhodnost investice do firemních dluhopisů společnosti AG CHEMI GROUP spočívá v jejím zaměření právě na nanotechnologie. V současné době nabízí společnost firemní dluhopisy na získání prostředků za účelem vybudování výzkumného centra zaměřeného na nanotechnologie a optimalizaci výroby. Minimální investovaná částka je 10 000 Kč a roční výnos je stanovený na 6,8 %. Úrok z investovaných peněz vyplácí společnost měsíčně, splatnost investice je 40 měsíců. Společnost na svých webových stránkách uvádí podrobné informace pro investory a můžete si tam i spočítat, kolik vám vaše investice vynese.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Seznam Zprávy.

Doporučované