Hlavní obsah

Vybavený od Seznamu. Do prodeje přichází limitovaná edice mobilního telefonu

Limitovaná edice mobilního telefonu Samsung v barvách a s výbavou od Seznamu.Video: Jan Marek, Seznam Zprávy

 

Reklama

Novinka na trhu chytrých telefonů Samsung Galaxy A40 bude v České republice dostupný i v seznamácké edici, tedy s aplikacemi od české internetové jedničky – společnosti Seznam.cz. Při koupi tohoto modelu budou moci uživatelé využívat aplikace jako jsou Mapy.cz, Email.cz, Seznam Zprávy či Jízdní řády. Jako výchozí bude v telefonu nastavený také seznamácký prohlížeč a vyhledávání.

Článek

Prodej telefonu v limitované edici Seznam se spouští dnes a první měsíc bude k dostání exkluzivně pouze u Alza.cz.

Samsung Galaxy A40 v limitované edici Seznam vychází vstříc několika milionům uživatelů, kteří každý den využívají služby a produkty české internetové jedničky na stolních počítačích i v mobilních telefonech.

„Je naším dlouhodobým cílem dostat se s našimi službami a aplikacemi do co nejčastějšího kontaktu s uživatelem. Proto hledáme způsoby umožňující nám přítomnost v mobilech, které dnes mají všichni téměř neustále u sebe. Díky aktuální spolupráci se společnostmi Samsung a Alza.cz se můžeme tomuto cíli alespoň přiblížit, i když zvolené řešení rozhodně nepovažujeme za finální,“ vysvětluje Pavel Zima, předseda představenstva Seznam.cz, a dodává, že ideální by byla taková podoba, kdy si po zapnutí nového mobilního zařízení se systémem Android může uživatel vybrat, jaké hledání, prohlížeč a aplikace chce primárně používat.

Vybaven od Seznamu

V telefonu Samsung od Seznamu lidé najdou automaticky nejen seznamácký prohlížeč a vyhledávání, ale i další aplikace a produkty společnosti: Email.cz, Mapy.cz, Jízdní řády, Novinky.cz, Sport.cz, Seznam Zprávy, TV program, Televizeseznam.cz, Pohádky, Kupi.cz, Zboží.cz, Proženy.cz, Garáž.cz, Super.cz, Sauto.cz, Sreality.cz a Sbazar.cz.

Při prvním zapnutí a instalaci nového zařízení si zákazník bude moci zvolit využívání verze od společnosti Seznam, která nabízí zejména bezpečné brouzdání po internetu a důvěrně známé prostředí. Pro instalaci je nutné připojení k internetu, ať už prostřednictvím mobilních dat, nebo wi-fi.

Po prvním přihlášení do účtu od Seznamu budou mít uživatelé všechny aplikace personalizované, a budou tak moci využívat výhody, které jim jedno přihlášení do všech služeb nabízí, ať už je to přehled o doručených e-mailech, historie zhlédnutých videí či doporučování oblíbeného obsahu.

„Technickými parametry se od sebe klasická a seznamácká verze nijak neliší, stejná zůstává i koncová cena. Rozdíly uvidí zákazníci až po zapnutí telefonu, ve variantě od Seznamu budou totiž automaticky dostupné mobilní aplikace a služby společnosti,“ říká Tomáš Balík, ředitel mobilní divize Samsung Electronics Czech and Slovak, a dodává, že důvodem uzavření netradiční spolupráce byla mimo jiné i snaha nabídnout něco speciálního jen pro české zákazníky.

„V edici od Seznamu totiž lidé najdou všechny služby a aplikace, na které mohou být zvyklí ze svých stolních počítačů, a navíc v češtině,“ upřesňuje Balík.

„Samsung Galaxy A40 v limitované edici Seznam bude dostupný v černé barvě za cenu 6 499 Kč,“ upřesnil Petr Bena, obchodní ředitel Alza.cz.

Reklama

Doporučované