Hlavní obsah

Výbuch v bratislavské poliklinice poškodil budovu a auta v okolí. Zřejmě ho způsobil plyn

Podle vyjádření policie nikdo neutrpěl zranění. Budova nedávno prošla rekonstrukcí, nyní se podle slov starosty městské části Vrakuňa bude muset znovu opravit.

Reklama

Článek

Ve zdravotnickém středisku v bratislavské městské části Vrakuňa došlo v pondělí ráno k výbuchu. Tlaková vlna poškodila stěnu budovy a auta zaparkovaná v okolí. Podle policie na místě nehořelo, píše slovenský zpravodajský server tvnoviny.sk. Kriminalisté budou nyní zjišťovat, co přesně se stalo.

„Výbuch pravděpodobně způsobil plyn, zatím to ale nemůžeme potvrdit,“ uvádí slovenská policie na své facebookové stránce s tím, že se nikdo nezranil.

„Když jsem odcházela od auta, zaslechla jsem ránu jako z děla a potom to, jak létalo sklo. Šla jsem se podívat, co spadlo. Obyvatel bytovky hned volal hasiče, byli tam rychle,“ řekla serveru tvnoviny.sk obyvatelka Vrakuně.

Budova nedávno prošla rekonstrukcí. Podle starosty městské části Martina Kuruce, jehož vyjádření získala slovenská agentura TASR, pravděpodobně nebyla narušena statika budovy. Poté, co policie skončí s vyšetřováním, poškozená část budovy se bude podle jeho slov muset znovu rekonstruovat.

Reklama

Doporučované