Hlavní obsah

Vyhrála SuperStar, teď má novou desku. Přesto Emma Drobná stále bojuje se studem

Talent Emmy Drobné mohl zůstat neobjeven. Do soutěže ji přihlásila maminka. Jak k tomu došlo?Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Rozhovor se zpěvačkou Emmou Drobnou: Jak se jí změnil život po sledované soutěži? A jak moc ji ovlivnil život v zahraničí?

Článek

Zpívání pořád chápe jako něco, co ji nesmírně baví, co je jejím koníčkem spíše než obživou. „A doufám, že koníčkem zůstane celý život,“ odpovídá bez váhání vítězka čtvrté řady Česko Slovenské SuperStar Emma Drobná.

Zpěvačka má kromě vítězství v soutěži na kontě i další úspěchy. Který ji těší nejvíce? „Že jsem vydala novou desku i to, že se písničky z ní hrají. Hlavně ta poslední s názvem Words. Těší mě, že ji hrají tolik,“ pochlubila se Emma Drobná.

Zpěvačka má také zkušenost s životem v zahraničí. Co jí život mimo vlast dal? „Nejvíce mě ovlivnilo Dánsko. Kdybych nebyla tam, tak bych se totiž nepřestěhovala ani do Londýna. S životem v zahraničí jsem se naučila více anglicky a také postarat se sama o sebe. Nebála jsem se potom jít do světa,“ hodnotí.

Prorazit v hudebním byznysu je velmi obtížné. Jak se to zpěvačce podařilo? „Vždycky jsem věděla, že chci zpívat a že u toho zůstanu. Ale určitě je za tím SuperStar. Docela dost se stydím, a tak bych se bez soutěže na ta pódia jen tak nedostala,“ míní zpěvačka Emma Drobná.

Jak se zpěvačka vyrovnává s publicitou a jaké jsou její další záliby? Dozvíte se v úvodním videu.

Reklama

Související témata:

Doporučované