Hlavní obsah

Výrazný make-up a dokonalé tělo, blogerka a návrhářka Veronica Biasiol letos maturuje

Veronica Biasiol: píše blog, točí na YouTube, vytváří módní kolekci.Video: Seznam Zprávy, Youtube.com

 

Reklama

Vypadá jako hvězda z Hollywoodu, je aktivní na YouTube, Instagramu, píše blog. Blogerka a návrhářka Veronica Biasiol přitom pochází z Liberce.

Článek

V současné době ji nejvíc zaměstnává studium, je v maturitním ročníku. Pořád k tomu ale stíhá na blog dávat modní tipy, na Instagram super fotky, když je času víc, tak na YouTube odpovídá na otázky svých sledovatelů. Zaujme velmi výrazným líčením. V současné době se angažuje také v přípravách soutěže Miss Liberecký kraj a chystá novou módní kolekci. „Budu se držet takového toho svého hodně provokativního stylu, odhalené střihy, zajímavé látky, je to hodně dívčí, hodně mladistvé,” popisuje Veronica.

Natáčení videí na YouTube se naplno věnuje teprve rok. „Je to věc, co mě baví asi úplně nejvíc. Snažím se, aby ta videa byla lepší a lepší, co se týká technické stránky, obsahu, a teď se budu vracet v červnu po maturitě zpátky na YouTube.”

U přípravy na natáčení Veronice nejvíc času zabere make-up. Je hodně výrazný, ale osobitý. Je to právě on, čím se Veronica odlišuje od ostatních youtuberek, a proč ji lidé sledují. „Pro někoho je to moc, pro mě je to také někdy moc. Přiznám se, že chodím hodně nalíčená, strašně ráda se ale večer odlíčím a jsem přirozená. Ale je to moje image, je to něco, jak se prezentuju a myslím si, že moji fanoušci mě takhle berou.”

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 19:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované