Hlavní obsah

Vyrostl jsem příliš rychle, říká Tary. Svými výroky přišel o 100 tisíc fanoušků

Magazín Slavní: Youtuber Tary v Televizi Seznam o kauze, která ho stála popularitu.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Oblíbený youtuber si sype popel na hlavu. V rozhovoru pro Televizi Seznam uvedl, že na sociálních sítích vyrostl příliš rychle a mnohdy nedokáže odhadnout, co svými činy i vyjádřeními může vyvolat. Slovní výměna, v níž se trefoval kvůli nedostatku peněz do malého kluka, je toho prý důkazem.

Článek

„Proč máš tak drahé oblečení,“ tázal se Taryho školák. „Já nemám drahé oblečení, jen ty máš málo peněz,“ odpověděl mu youtuber v rámci live streamu. Jediná věta, která spustila lavinu nelichotivých komentářů na adresu youtubera.

„Nečekal jsem, že jedna moje věta způsobí takové pozdvižení. Je to část pravdy. Klukovi, který si vyslechl onu větu, jsem vysvětlil, že se snažíme o kvalitu, a proto jsou ceny mého marche takové, jaké jsou. Na místě šlo o diskuzi prodávajícího s kupujícím. Nikoho jsem nechtěl urazit. Rád bych se tomu klukovi omluvil osobně,“ řekl Tary.

Celá kauza ho zastihla během pracovní cesty. I tam si uvědomil, že na YouTube vyrostl příliš rychle. A to, co by dřív u pár set fanoušků prošlo jakoby nic, teď prochází ostrými zkouškami.

„Je obtížné všechno vstřebat. Musím si dávat pozor. Být vzorem pro děti je velká zodpovědnost. Pro mě je celá záležitost ponaučením. Budu na sobě makat víc a víc,“ kaje se mladý influencer, který svým chováním přišel o sto tisíc fanoušků.

Celý rozhovor si můžete pustit v úvodním videu. Nebo také v Magazínu Slavní, který na celoplošné Televizi Seznam můžete nově sledovat každé úterý od 21 hodin.

Reklama

Související témata:

Doporučované