Hlavní obsah

Yellow Sisters oslavily 13 let. Kromě toho jsou úspěšné i na sólové dráze

Yellow Sisters.Video: Mikuláš Pejcha

 

Reklama

Čtyři kamarádky spolu zpívají už třináct let. Kapela Yellow Sisters má na kontě řadu úspěchů a její zpěvačky jsou aktivní i na sólové dráze.

Článek

Vokální kapela Yellow Sisters je parta čtyř kamarádek, které spolu zpívají dlouhou dobu. Během let už na své konto nasbíraly pěknou řádku úspěchů. Koncertovaly na mezinárodních festivalech a nahrály sedm studiových nahrávek.

„Myslím, že nás definuje to, že jde čistě o hlas. Rozdíl mezi námi a jinými vokálními kapelami je, že máme autorské věci. Každá věc je trochu jiná, stejně jako jsme i my každá jinou osobností. Je to hlas, rytmus, harmonie, poezie,“ říká zpěvačka Antonia Nyass.

Kapela se rozhodla oslavit netradiční jubileum, na scéně působí 13 let. „Proč slavíme 13. narozeniny? Slavily jsme desáté, ale třináctka nám přišla jako magické číslo,“ přibližuje Antonia Nyass.

Kromě koncertu Yellow Sisters se ale každá ze zpěvaček kapely představila také ve svém sólovém projektu. „Myslím, že když někdo něco dělá srdcem a opravdu ho to baví, tak se to začne rozpínat. Yellow Sisters jsou naše srdeční záležitost. Jsme čtyři kamarádky, ale zároveň jsme každá jiná umělecká osobnost a máme svůj vlastní hudební vesmír, ve kterém si chceme plnit i další hudební sny,“ svěřuje se Antonia Nyass.

Více o Yellow Sisters a o tom, proč jsou čistě vokální kapelou, se dozvíte v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Doporučované