Hlavní obsah

Youtuber Kovy: Mojí největší neřestí je čokoláda, občas bojuju i s prokrastinací

Youtuber Kovy o sobě.Video: Barbora Marková

 

Reklama

Přes 700 tisíc sledujících a vítěz v anketě Bloger roku. To je jen malý výčet úspěchů youtubera Kovyho. Videa natáčí už šest let, a přestože by se tím již slušně uživil, pořád studuje.

Článek

Karla Kováře mladé generaci není potřeba příliš představovat - z videí ho zná jako trochu bláznivého a výstředního Kovyho. Natáčí vtipná videa, ze svých cest postuje cestovatelské vlogy a věnuje se i tématům, kterým se jiní youtubeři spíš vyhýbají - třeba české politice.

„Je to takovej živelnej proces, kdy já píšu ten scénář, vymýšlím to video a najednou si řeknu, tyhle dvě kombinace působí trochu zvláštně, ale mohly by být vtipný ve výsledku. Takže nikdy to není asi tak, že bych hned na začátku věděl, jak to video bude vypadat, ale je to kreativní a hodně improvizovaný proces. Většinou z toho vznikne nějaká taková šílenost - větší, menší,“ říká Kovy.

Karel Kovář má za sebou úspěšně vydání vlastní knihy, kde shrnuje to nejniternější ze svého dosavadního života.

„Pro mě to byl takovej srdeční proces. Myslím, že jsem psaním knížky ušetřil hodně peněz za psychologa, protože to byl i takovej výlet do mé historie. Trochu víc jsem pochopil věci, který se mi teď dějou, že mají nějaký výchozí bod v mé zkušenosti a dětství. Mluvím tam o dětství, mluvím tam o tom, jak jsem začínal. O spoustě věcí, o kterých jsem nikdy nemluvil ve videích,“ rozvyprávěl se o své nové knize Kovy.

Domácí pohodu Kovy často pojí i s menšími neřestmi. „Doteď se trošku, i když úspěšněji, potýkám s prokrastinací v nějakých momentech, což je asi problém skoro každého z nás. A nějaké neřesti: určitě moc čokolády, moc tučných výrobků a trochu víc pohybu bych mohl přidat. Takže bych mohl jmenovat dlouhý seznam,“ směje se Kovy.

Co Kovy prozradil o svých rodičích? Podívejte se na reportáž v úvodu článku.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 19:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:

Doporučované