Hlavní obsah

Z módy jsem už vyrostla, raději cestuji, říká blogerka Sandra Kisić

Blogerka Sandra Kisić ve studiu Slavných: Proč ze svého úspěšného blogu o módě udělala cestovatelský?Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Sandra Kisić své fanoušky poprvé oslovila tím, že se zajímavě oblékala. Tak dlouho ji okolí přemlouvalo, aby si založila blog, až podlehla. Teď už ji však zajímají jiná témata.

Článek

Začala psát o módě, články doplňovala svými fotografiemi. A lidem se to líbilo. S přibývajícím věkem však zjišťovala, že mít osm skříní oblečení a sto padesát párů bot není v životě tím nejdůležitějším: „Ještě pořád se toho zbavuji,“ směje se blogerka.

Svou kreativitu začala směřovat jinam. K cestování. Dnes vyráží na menší výlety i delší cesty a dokumentuje je. Uznává, že šestnáct tisíc followerů, které má, není mnoho, ale jak říká: Ti, které má, jsou věrní a loajální.

Občas se jí prý stane, že má chuť se sociálními sítěmi skončit. Především kvůli negativním komentářům. Nakonec vždycky zvítězí pocit, že to dělá hlavně sama pro sebe: „Za pár let to pro mě bude památka. Dokonce mám speciální hashtag, díky kterému vždycky najdu konkrétní výlet,“ prozradila Sandra. Jak takový hashtag vytvořit, zjistíte v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 19:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:

Doporučované