Hlavní obsah

Z Nuselského mostu zmizela obří nelegální reklama. V Praze je jí ale pořád víc než dost

Tipy na levnou reklamu přímo v centru Prahy? Ty máme! Někde nestojí dokonce ani korunu - a to je přece pozitivní!Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Je pryč. Reklamní plocha, která se u Nuselského mostu táhla přes dva baráky, zmizela. To rozhodně není pozitivní zpráva - jen pomyslete na všechny ty inzerenty! Proto jsme tady my, abychom vám dali tipy, kam jinam reklamu umístit.

Článek

Pro reklamní zadavatele máme ale velice pozitivní zprávu - hned na druhé straně mostu je reklamní plochy stále dostatek. A to jak na pozemku, tak i na majetku hlavního města. Na vaše zviditelnění zde čeká jeden megaboard nebo třeba dva reklamní stožáry.

Z domu u Nuselského mostu po apelu zástupců města údajně zmizela obří reklama - no, nevím. A přitom tenhle barák patří městu...

Navíc - kdo by chtěl mít reklamu u Nuselského mostu, když můžete mít reklamu u Karlova mostu! A že taková reklama je drahá a nemůžete si ji dovolit? Kdepak! Pokud seženete rezidenta, který vám přenechá svoje reklamní místo, tak si svůj billboard můžete k mostu umístit už za 3 Kč na den. No a to se vyplatí!

Pokud se vám ale cena 3 Kč/den zdá přemrštěná, i pro vás máme jedno pozitivní řešení - reklamní místo u příjezdu do Prahy zcela zdarma! Takovou nabídku už si opravdu nemůžete nechat ujít.

Technickou má prošlou jen tři měsíce, to by ještě jelo.

Pokud vám ale dosavadní reklamní plochy přišly malé, máme ještě jeden tip - umistěte vaše sdělení na reklamní plochu Vltava. Velikost není problém, výhled na druhou stranu řeky nestojí za nic a místa je ještě dost.

Protože přece reklama, to je jasné, ne?

Pokud chcete ještě jeden tip na umístění vaší reklamy v Praze (určitě samozřejmě nedoporučujeme internet), pusťte si naše video v úvodu článku, ve kterém vám ještě jedno pozitivní místo odhalíme.

Pro využití reklamní plochy Vltava nás neváhejte kontaktovat zde, rádi vašim giga-mega-boardům vyhovíme.

Tato reklamní plocha může být vaše již za 16 Kč na den.

Reklama

Doporučované