Hlavní obsah

Za každého Neymara na trávníku panák zdarma, nabídl brazilský bar. Teď hlásí rekord

Foto: Profimedia.cz

Brazilec Neymar zatím na turnaji zaujal hlavně svými pády.

Reklama

Brazilec Neymar patří mezi nejčastěji faulované hráče mistrovství světa a tím pádem také nejčastěji leží na trávníku. V jednom brazilském baru se rozhodli, že Neymarových pádů využijí opravdu netradičním způsobem.

Článek

Bar v Riu de Janeiru láká hosty opravdu netradičním způsobem. V Sir. Walter Pub totiž dostane každý panáka zdarma pokaždé, když se Neymar ocitne na trávníku v zápase proti Srbsku.

„Uvědomujeme si, že spousty Brazilců čím dál tím víc rozčiluje to, že se Neymar vzteká, padá a není emocionálně vyrovnaný. Proto jsme se rozhodli, že za každý Neymarův pád nabídneme hostům panáka zdarma,“ uvádí Sir. Walter Pub na svých facebookových stránkách.

V průměru byl zatím Neymar faulován na turnaji sedmkrát za zápas (10x proti Švýcarsku a 4x proti Kostarice). Srbové budou hrát proti Brazílii o postup, takže se dá očekávat, že se na Neymara zaměří podobně jako Švýcaři.

Každopádně Brazilcům se nápad baru z Ria de Janeira velmi zamlouvá, protože podnik Sir. Walter Pub hlásí rekordní rezervace. Stejně tak jako na stadionu v Moskvě bude vyprodáno i v brazilských barech.

Brazílie před posledním zápasem ve skupině ještě nemá jistotu postupu. Pokud tým s hvězdným Neymarem prohraje se Srbskem, tak se může stát, že už další panáky zdarma za fotbalistovy pády na trávník v nejbližší době nebudou.

Reklama

Doporučované