Hlavní obsah

Záběry bezpečnostní kamery ukazují McGregora, který napadl svého fanouška a rozdupal mu telefon

Podívejte se, jak k incidentu zápasníka a jeho fanouška došlo.Video: Reuters

 

Reklama

Zápasník MMA Conor McGregor v březnu napadl svého fanouška. Z ruky mu vytrhl jeho telefon a přístroj poté rozdupal a odešel s ním. V Miami je teď obviněný z krádeže. Podle obhajoby je nevinný.

Článek

Prokurátoři v Miami zveřejnili záběry bezpečnostní kamery z incidentu 11. března tohoto roku, kdy irský zápasník MMA Conor McGregor zaútočil na jednoho ze svých fanoušků.

McGregor v březnu před hotelem Fontainbleau uhodil muže, který si ho zřejmě chtěl vyfotit. Telefon, kterým muž pořizoval fotografii, mu vytrhl a na zemi rozdupal. Podle policie s přístrojem poté i odešel. Nové záběry z bezpečnostní kamery ukazují, co se přesně ten večer stalo a jak k celému incidentu došlo.

Hvězdu MMA v Miami obvinili z krádeže a ve středu začalo první soudní slyšení. Podle obhajoby je McGregor nevinný a chtějí jej zprostit celého obvinění. Sám zápasník se k soudu nedostavil.

Jak napsal server Irish News, případ byl odložen a další stání se bude konat 30. dubna. Rozsudek by pak měl padnout 13. května. „Těšíme se na vyřešení této záležitosti, jak nejrychleji to půjde,” řekl jeden z obhájců zápasníka Sam Rabin.

Třicetiletý McGregor byl po březnovém incidentu za svůj čin v Miami Beach zadržen a následně umístěn do nápravného centra na základě obvinění z krádeže a poškození majetku, napsala agentura Reuters. Z vazby ho ale později propustili na kauci 125 tisíc dolarů (2,8 milionu korun).

Napadený fanoušek, Ahmed Abdirzak, mezitím dosáhl s McGregorem mimosoudního vyrovnání a svou žalobu stáhl.

Nejedná se o první případ napadení, ve kterém McGregor hraje roli. Newyorská policie ho zatkla loni v dubnu poté, co se členy svého týmu napadl v aréně Barclays Center autobus UFC zápasníků. Incident předcházel galavečeru, kde se o titul šampiona lehké váhy utkali Khabib Nurmagomedov a Max Holloway. K akci je podle všeho vyprovokovala předchozí potyčka Khabiba Nurmagomedova a Artema Lobova, který patří do týmu McGregora.

Reklama

Doporučované