Hlavní obsah

Záhady Josefa Klímy: Jak okolí vyštípalo retardovaný pár. Má těžký osud a ještě poslouchá, že je parazit. A glosy Přibáně a Pánka

Záhady Josefa Klímy z 5. 9. 2019: Jak okolí vyštípalo retardovaný manželský pár. Má těžký osud a ještě poslouchá, že je parazit. A glosy Přibáně a Pánka.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Další díl pořadu, který připravuje tým novinářů kolem Josefa Klímy. Příběhy podvodů, neetického jednání, pohnuté lidské osudy i dosud neznámé okolnosti historických událostí.

Článek

Jak složité je sehnat pro mentálně postižený pár důstojné bydlení? A je česká společnost připravena řešit takové případy? Odpovědi na tyto otázky hledal kvůli příběhu zcela konkrétní rodiny reportér Josef Klíma.

Má pět dětí, z nich jsou tři vážně nemocné. A na sítích si o sobě čte, že je používá k žebrání. Reportérka Petra Majerová konfrontovala ty, kteří na sítích na matku útočili. Měli odvahu svá tvrzení veřejně obhájit?

V aktuálním vydání pořadu Záhady Josefa Klímy nechybí ani tradiční glosátoři. Sociolog Jiří Přibáň se ve své glose zamýšlí nad nutností demonstrace síly proti zneužívání moci. A šéf společnosti Člověk v tísni Šimon Pánek se vrací k idejím revolučního období. Rozebírá, proč bychom neměli zapomínat, zač jsme bojovali v roce 1989.

Záhady Josefa Klímy můžete v premiéře sledovat na Televizi Seznam v novém čase – každý čtvrtek od 20:50.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A můžete nás sledovat také na Facebooku.

Reklama

Doporučované