Hlavní obsah

Zákaz kol na Praze 1 i podnikání v Česku. Ptejte se s Kovym majitele bikesharingové firmy Rekola Vítka Ježka

V Centru s Vítkem Ježkem z projektu Rekola.Video: Redakce Seznam

 

Reklama

Otázky na Vítka Ježka můžete klást prostřednictvím Facebooku Televize Seznam.

Článek

Tvrdí, že Češi neumí využívat veřejný prostor. Jeho firma Rekola v sedmi českých městech provozuje bikesharing. Půjčíte si kolo, jedete a zase ho vrátíte. V Praze mají několik stovek kol a před několika dny spustili i službu na sdílení skateboardů. Problém mají na Praze 1, kde tamější radnice zakázala v průběhu dne provoz kol. Ptejte se společně s Kovym Vítka Ježka ze společnosti Rekola. Zapojte se do vysílání i vy přes naše sociální sítě.

Vítek Ježek je podnikatel, majitel několika firem a inovátor. V rámci svých aktivit oživuje veřejný prostor. Na kole se podíval do Paříže, Istanbulu i Kodaně. Jeho nejznámější službou je společnost Rekola, která provozuje bikesharing v sedmi českých městech.

Moderátorem dnešního dílu je jeden z nejúspěšnějších českých youtuberů Karel „Kovy“ Kovář. Na sociálních sítích ho sledují stovky tisíc fanoušků a diváků. Patří mezi nejvlivnější mladé lidi v České republice.

Jak se daří službě Rekola? Kam všude hodlá ještě expandovat a vadí Vítku Ježkovi zákaz kol na Praze 1? Podniká se v České republice dobře?

Pořad V centru sledujte každou středu od 20:00 na Televizi Seznam a na Facebooku. Jak televizi naladit, poradí praktický návod.

Reklama

Doporučované