Hlavní obsah

Zapomněl Trump slova americké hymny? Podívejte se, proč je prezident opět terčem vtipů na sociálních sítích

Donald Trump (ne)zpívá americkou státní hymnuVideo: AP

 

Reklama

Média obletělo video, kde Donald Trump zpívá, nebo spíše moc nezpívá, americkou státní hymnu. Mnozí ho nařkli z toho, že zapomněl její slova.

Článek

Americký prezident Donald Trump si opět utrhl ostudu. Alespoň podle některých médií. Ta se totiž domnívají, že Trump na fotbalovém zápase v Atlantě zapomněl slova americké státní hymny.

Po jeho nástupu na hřiště, který doprovázel jak potlesk, tak pískot publika, zazněla stadionem státní hymna. Americký prezident se během toho chytil za srdce, což jeho příznivci ocenili, ostatní ale zaujalo něco jiného.

Všimli si, že Trump v hymně vynechal několik jejích částí. Mnohé vzápětí napadlo, že důvod, proč nezpíval společně s ostatními, je prostý - slova hymny zapomněl.

Amerického prezidenta se zastal redaktor BBC Anthony Zurcher, který situaci vysvětlil tím, že dole na hřišti je těžké hymnu správně slyšet, zvuky se totiž dost rozléhají.

Uživatelé sociálních sítí ale mají jasno. Internet tak zaplnily příspěvky, které si z Trumpovy neznalosti státní hymny střílí.

Obrázek na to, jak to ve skutečnosti bylo, si můžete udělat sami nahoře ve videu.

Reklama

Doporučované