Hlavní obsah

Zazpívá Putin při slavnostním zahájení a vběhne na hřiště medvěd? Nejbláznivější sázky na fotbalové MS

Foto: Profimedia.cz

Během mistrovství světa ve fotbale nemusíte sázet pouze na výsledky.

Reklama

Pokud ruský prezident Vladimir Putin zazpívá během slavnostního ceremoniálu před zahajovacím zápasem Ruska se Saúdskou Arábií a vy si na to vsadíte, tak můžete nyní ze stokoruny vykouzlit dvacet tisíc korun.

Článek

Během mistrovství světa se může do hry dostat až 736 fotbalistů, kteří figurují v kádrech účastníků šampionátu v Rusku. Další miliony fanoušků budou během mistrovství hrát také, ale o sport tak úplně nepůjde.

Před každou velkou sportovní akcí se tradičně probouzejí sázkaři. Vždyť na letošní MS v hokeji Češi podle ČTK prosázeli 1,3 miliardy korun. A před fotbalovým turnajem, který se hraje jednou za čtyři roky, očekávají tuzemské sázkové kanceláře ještě větší nápor.

Společnost Fortuna si dokonce připravila i několik sázkových příležitostí před úvodním výkopem historicky 21. světového šampionátu, kterými jde sázkařům poměrně vtipným způsobem naproti.

V kurzu 200:1 si můžete vsadit, zda Vladimir Putin během zahajovacího ceremoniálu zazpívá. Pokud během zahajovacího ceremoniálu vystoupí ruská kontroverzní skupina Pussy Riot, tak můžete vyhrát stonásobek svého vkladu.

Sedminásobek svého vkladu zase můžete vyhrát, pokud ruský prezident provede slavnostní výkop zahajovacího utkání. Svou sázku můžete sedmkrát zpeněžit, pokud v jakémkoli zápase turnaje provede slavnostní výkop medvěd.

Bookmakeři Fortuny si nejspíš vzpomněli na letošní zápas třetí ruské ligy mezi Mashukem a Nazranem. Právě v tomto zápase přinesl medvěd míč rozhodčímu. Navíc v roce 1989 zahájil medvěd zápas mezi Spartakem Moskva a Žalgirisem Vilnius.

Česká fotbalová reprezentace se na závěrečný turnaj znovu nedostala, ale na českou účast na turnaji si přece jen můžete vsadit. Pokud se na jakémkoli zápasu ruské reprezentace objeví český prezident Miloš Zeman, tak berete stonásobek svého vkladu.

To Anglie se světového šampionátu tradičně zúčastní, ale ve Fortuně příliš nevěří, že by se jakéhokoli anglického zápasu na turnaji zúčastnila také královna Alžběta II., pokud se tak stane, můžete za deset korun vyhrát tři tisíce.

Ve Fortuně si také vzpomněli na letošní finále Ligy mistrů. Brankář Liverpoolu Loris Karius sice nefiguruje na soupisce německé reprezentace pro šampionát, ale pokud si vsadíte, že na turnaji nastoupí, tak své peníze zhodnotíte násobkem pěti tisíců.

Ve zmíněném finále Ligy mistrů vyřadil kapitán Realu Madrid Sergio Ramos největší hvězdu Liverpoolu Mohameda Salaha. Pokud Španělé postoupí ze skupiny z druhého místa a Egypt svou skupinu vyhraje, tak se oba fotbalisté potkají v osmifinále mistrovství světa. A vy si můžete vsadit v kurzu 55:1, zda Ramos znovu po měsíci zraní a vyřadí ze hry Salaha.

Mezinárodní fotbalová federace FIFA se snaží dlouhodobě zamezit fanouškům vniknutí na hrací plochu, ale zvířata případné tresty a zákazy vstupu na stadion příliš netrápí. Pokud během jakéhokoli utkání mistrovství vběhne na trávník pes, tak získáte desetinásobek vkladu, stejně tak v případě nahého člověka. Pokud tak učiní oblečený nebo svlečený medvěd, tak vyhrajete dokonce padesátinásobek.

Na další bláznivé sázkové příležitosti se podívejte v nabídce společnosti Fortuna. Turnaj startuje ve čtvrtek zápasem Ruska se Saúdskou Arábií. Finále turnaje je naplánováno na 15. července.

Video: Kdo je NEJ mezi hráči na šampionátu?

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Video: David Janeczek, AP

Reklama

Doporučované