Hlavní obsah

Zběsilá jízda bez posilovače řízení. Olga Lounová poodkryla svá tajemství a oblíbená místa

I závodní auto patří mezi oblíbená místa Olgy Lounové. Proto nemohlo v pořadu chybět, i když momentálně mělo technickou závadu.Video: Blanka Kubíková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Závodní auto, fotoateliér, studio se zavěšenými kruhy na akrobacii, pokoj s bílým klavírem, sdílená zkušebna i fyzioterapie. To jsou místa, kam Olga Lounová pozvala štáb. Podívejte se na ochutnávku před dnešní televizní premiérou.

Článek

Prudká zatáčka, brzda, plyn, od pneumatik se kouří. Aby volant poslouchal, Olga musí vynaložit dost síly. Ve svém závodním autě má totiž rozbitý posilovač řízení. „Jindy kopnu do spojky a už si jen hraju s volantem a plynem. Dneska volant trucuje,” vysvětluje závodnice zákon schválnosti: problém se stal zrovna před natáčením.

Přesuneme se do ateliéru, kde se Olga fotí se psem Gumpem, nalezencem, jenž je tváří kampaně nadačního fondu, který založil Filip Rožek. Přes facebookovou stránku Se psem mě baví svět si můžete mezi nalezenými a týranými psy najít čtyřnohého parťáka.

A další prostředí? Zkušebny Praha. Proč Olga s kapelou nemá vlastní prostor pro zkoušení, ale rádi si pronajímají sdílené zkušebny, kam může přijít každý? Zjistíte ve videu nahoře.

Premiéru pořadu Moje místa vysílá Televize Seznam každou středu od 21 hodin. Olga Lounová v něm bude viset na popruzích u své fyzioterapeutky, při tréninku na kruhu zavěšeném pod stropem bude viset hlavou dolů a v kosmetickém salonu si nechá lézt hlemýždě po obličeji. V Intimní zpovědi ještě prozradí, proč po rozchodu s Xindlem X tají své partnery, proč si nechala zamrazit vajíčka pro případné umělé oplodnění a jak trpělivá by (jako absolventka pedagogické fakulty) byla jako učitelka.

Archiv starších vydání pořadu najdete na webu www.televizeseznam.cz.

Reklama

Související témata:

Doporučované