Hlavní obsah

Zcenzurované náušnice i dívka, která se omlouvá, že neumřela

Den očima Lucie Hrdličkové.Video: Lucie Hrdličková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Události, které 2. dubna zaujaly moderátorku Lucii Hrdličkovou.

Článek

Zatímco jsme se včera všichni báli malých aprílových žertíků v podobě žvýkačky na židli, ten největší se stal v pražských Holešovicích. Prezident Miloš Zeman navštívil matějskou pouť a zamířil do domu hrůzy. Jestli se mu zastesklo po Kremlu a šel nasát podobnou atmosféru, nevíme.

Nakonec jsem neumřela, pardon. Tak se omlouvala dvacetiletá Britka Xsara Sandersonová, které byl loni diagnostikován Hodgkinův lymfom ve čtvrtém stadiu. Dívka, která měla být naživu několik dnů, maximálně týdnů, uspořádala sbírku – jejím posledním přáním byl honosný pohřeb.

Máte doma dítě starší dvou let a ještě jste s ním nemluvili o jeho budoucí kariérní cestě? Jste špatní rodiče a důstojnou budoucnost vašich dětí můžete rovnou vzdát. Alespoň podle platformy Founders4Schools, která tvrdí, že nejlepší čas začít své dítě připravovat na kariéru je právě ve dvou letech – s pomocí kostýmů a propriet.

Cenzuru na internetu má totalitní Čína celkem zvládnutou – může se tak přesunout do jiné oblasti – po zakrývání tetování se zaměřila na pánské náušnice. Na televizních obrazovkách i sociálních sítích se objevilo s rozmazanými náušnicemi hned několik čínských popových zpěváků – porušovali tím prý socialistické hodnoty.

Reklama

Doporučované